Swinger Club Vélemények

Swinger Klub értékelések és vélemények

sally
A hely, ahol minden a vendégért van. Elegancia, luxus, biztonság, patyolattisztaság, kényelem, nyugalom, megválogatott vendégkör, udvariasság, gyönyörűen berendezett helységek, kiváló italok, kiváló kiszolgálással. A fogadtatástól a kiegészítőkig egyszerűen minden Tökéletes. Ajánlom mindenkinek, aki valami másra vágyik, mint amit eddig megtapasztalt..... Ez a hely tényleg MÁS! Nagyon köszönjük!
brigirobi
Nagyon kellemesen éreztük magunkat, a klub minőségi és kifogástalan. A házigazdáról csak jókat lehet mondani, igazi szolgáltatást varázsolt. Elegancia, a klub kialakítása, minőségi italok, a fogadtatás kifogástalanok. Bátran próbálja ki mindenki. Remélem még eljutunk :)
Zsoca4
Elsősorban köszönjük a vendéglátást, mert az volt a szó legjobb, legtágabb értelmében. A hely igazi, exkluzív club. Igényes, elegáns, gondosan, átgondoltan berendezve, kialakítva. Az italválaszték minden igényt kielégít. Patika tisztaság, tökéletes hőmérséklet, kényelmes bútorok, nagyon igényes mellékhelyiségek. A társaság a clubrendszernek köszönhetően valóban válogatott, kultúrált, kedves volt. Nagyon jól éreztük magunkat, remélem kapunk még meghívást, szívesen megyünk.
privatesector
Egy szombat este úgy gondoltuk a párommal, hogy ellátogatunk az újonnan nyílt megújult swinger clubba. Mikor odaértünk, egy nagyon udvarias férfi köszöntött bennünket a kapuban, aki megkérdezte, hogy szeretnénk-e a kapun belül parkolni vagy maradnánk inkább az utcán. Mivel azt olvastuk, hogy azoknak a pároknak, akik 21:00 és 21:30 között érkeznek nem kell hozzájárulást fizetniük, ezért igyekeztünk ebben az időintervallumban érkezni, és bizony tényleg nem kellett "belépőt "fizetünk. A tulajdonos körbevezetett bennünket a helyszínen, ami valóban nagyon igényesnek tűnt, már elsőre is. A női és férfi öltöző külön lett kialakítva, és szimpatikus volt, hogy nem kellett kulcssokkal bajlódni, mivel pinkóddal tudtuk a ruháinkat a kényelmes méretű szekrényekbe elhelyezni. A klub nagyon tiszta, hangulatosan és igényesen lett kialakítva. A szobák ugyan kisebbek, de legalább nem kell messze menni, ha összegabalyodásra vágysz más párokkal. Nekünk nagyon tetszett, hogy a bárnál és a folyosókon volt padlófűtés, vagy dizájnos szőnyeg, ezért mezitláb is kellemesen lehet közlekedni. A bárban bőséges volt az italválaszték, és a cigaretta szag sem lepte el a helyet. Mivel ez egy új hely, kevesebben voltak, de nekünk így is sikerült egy másik párral egy kellemes estét eltöltenünk. Mi biztosan megyünk még :)
swpár
Szia ******! Először is köszönjük a kellemes vendéglátást! És gratulálunk, egy igen kellemes, igényes helyet alkottatok, minden igényt kielégít. Jó hírét méltán említjük mindenkinek. Üdvözlettel
Corina
A barátainktól hallottam erről a helyről. Sok szépet olvastam és láttam az oldalon. Gondoltam megnézem magamnak mert a saját szememnek hiszek, így vagyok a randevúkon is. Jobban szeretem a személyes találkozót. Az ajtón belépve az első amin megdöbbentem az a tisztaság illata és azok a gyönyörű textilek. Beljebb látni csak igazán, hogy igényes és higiénikus, mindenek megvan a helye és semmi nincs feleslegesen. Tényleg nagyon szép és gratulálok hozzá és mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti az igényes szép helyeket , bármiről is legyen szó.